péntek, augusztus 12, 2011

kínosan ügyelek arra

minden évben, illetve az utóbbi 5 évben mindenképpen, hogy a mai napon még csak véletlenül se dolgozzak, és ne töltsem a munkahelyen ezt az időszakot. eddig egészen jól sikerült is megoldanom (a legjobb persze az volt, mikor Ozorán töltöttem), de ma nem.
úgyhogy ez van, a szülinapomon dolgozom. :)
de sebaj, mert mindenki körülugrál, és felköszönt, de millóan! :) sms-ben, e-mailben, fb-on, telefonon, személyesen... nem győzöm kapkodni a fejem! :) nagyon jól esik, nagyon örülök minden kedves felköszöntésnek. :) az első a Kos volt persze, mint mindig, amióta ismerem. :)

a korom meg? hát az pont nem érdekel. :) (ööö... a koromról jut eszembe: láttam reggel két kéményseprőt a villamosmegállóban. akkor ez most egy lucky day? :D korom, éééérteeeeeed... :DDD) egyrészt mert nem érzem magam annyinak, mint amennyi a személyi igazolványomban van, másrészt meg nem is nézek ki annyinak, szerencsére, 10 évet minimum letagadhatok, ha akarok, de nem is kell, sokan nem hiszik el a valódi koromat, és ez nagyon jó. :) meg hát szépen is öregszem, nah. :) vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy jól áll nekem a korom. a valódi is, meg a képzelt is. :)

jut eszembe, hó végén lejár a személyi igazolványom. nekem még régi van, könyves. :) csak ennyire vagyok öreg. :)) emlékszem, mikor anno, 15 évvel ezelőtt megkaptam, teljesen ki voltam akadva, hogy milyen szar a kép benne, és hogy az első adandó alkalommal úgy teszek majd, mintha elveszítettem volna, és csináltatok másikat. 1996-ban egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy 15 éven keresztül elviselem ezt a képet a személyimben. igazából azt sem tudtam elképzelni, hogy milyen leszek majd 2011-ben, vagy hogy eljön-e ez egyáltalán egyszer, hogy megérem-e. 1996-ban 2011-re gondolni még nagyon durva volt. egy új évezred, minden 2-essel kezdődik... pfff... :) de aztán végül leszartam a személyit, és még most is az van, mint anno. ráadásul annyira hozzám nőtt, hogy ha egy mód van rá, majd vissza is akarom kapni, persze érvénytelenítve, de eltenném emlékbe. :) 

azért, egyszer talán azt is megérem, hogy szervez nekem valaki meglepi bulit. mondjuk jövőre. :) az lesz az én évem igazán. ez a mostani csak előjáték, felkészülés, intro. 2012 viszont az én évem lesz. a Sárkány éve. :) ráadásul ez a mai nap jövőre végre ismét szombatra esik. :) és akkor tutira nem dolgozom majd megint. :)) szóval jó lenne egy meglepi buli, a Tesóm a 30-ra próbálkozott talán, ha jól emlékszem, vagy később, nem is tudom, de aztán nem lett belőle semmi. bár ő aztán nem is nagyon ismeri a Barátaimat, hogy kit lehet hívni, kit érdemes hívni, vagy kit nem. de egyszer talán nekem is összejön. mert ilyenre minden ember vágyik szerintem, legalább életében egyszer, hogy legyen egy meglepi szülinapi bulija, amikor valahol váratlanul felkapcsolják a villanyt és cserébe ott van minden ismerős, barát, barátnő, haver, akárki. :) 

no, hát a JóIsten éltessen engemet nagyon-nagyon sokáig, és a fülem azért ne érjen bokáig. teljesüljön minden kívánságom, legyen meg az én akaratom. ámen. :)