kedd, augusztus 23, 2011

nevezetes nap volt

a tegnapi, ugyanis tegnap 76-os is betöltötte azt a szép kort, amit 10 napja én. ennek örömére tegnap dobtam rá egy rövid mailt, néhány videóval megtűzdelve. 
éjszaka válaszolt, elég bűnbánóan ráadásul. pedig semmi lecseszés nem volt az én levelemben (szülinapra nem küld az ember olyat!!!), de még a gondolataimban sem. egyszerűen csak tudatni akartam vele, hogy egyrészt még élek, másrészt meg hogy gondolok rá. 
megírtam neki ma, válaszként, hogy ne ostorozza magát, semmi értelme, inkább fussunk össze valamikor, mert tulajdonképpen érdekel, hogy mi van vele, és a hülye feje is hiányzik. :)
kíváncsi vagyok, mit reagál. :)

tegnap kiadtam a lakást!!! oléoléoléoléééééééééééé! :) mármint azt, ami eddig is ki volt adva, csak az albérlő lekoccolt. de jött helyére egy nagyon szimpatikus, fiatal lány. letette a pénzt az asztalra, megkapta a kulcsokat és ennyi. remélem, jó pár évig nem lesz gondom vele. mivel ő is lakásvásárlásban gondolkodik, megpendítettem neki, hogy pár év múlva akár ezt is megveheti, ha úgy áll anyagilag. hátha... :)

a nyugdíjpénztáras reálhozamra elkezdtem sűrűn kereszteket vetni. már nem is idegesítem magam rajta. ha jön pénz, az ajándék. ha nem jön, akkor meg leszophatnak. persze azért nem ússzák meg, hogy valamilyen formában ne nyomjam fel őket a faszba. a pszáfnál a minimum, de a neten is a "jó hírüket" fogom kelteni, az hétszentség. mondjuk, dagad már a botrány ezzel kapcsolatban, amit nem is bánok. bűnhődjön az egész mocskos geci bagázs.

tegnap a Spurs elment az Old Traffordra szopni. mert hát ezért járnak oda. :) meg is kapták a maguk 3-asát aranyosan. :) Roo fejelt egy gólt, aztán a kinőtt haját dícsérte, hogy biztos attól sikerült. nyilván. :)

szájbavert meleg van, ezt csak szoknyában lehet elviselni, vagy még abban sem. leginkább a vízparton lehetne elviselni, egy strandon, de hát a munkahelyen vagyok. :( sebaj, majd a hétvégén még talán lesz lehetőségem strandolni egy jót. :)

ma megint Tekit etetek, mert a Tesómék holnap jönnek haza, nem akarok rábaszni a sompolygásra. :)