csütörtök, augusztus 25, 2011

a hétköznapok túlélését

nagyban segíti az, hogy belegondolok, adott napon éppen mit csináltam Ozorán. ezt már a buszon megkezdem általában, munkába jövet, és az egészen jól ki szokott tartani.
ma viszont 3 mp alatt felkúródtam, persze teljesen feleslegesen, csak olyan hülye ez a cég, hogy mindenből hisztéria van, szintén feleslegesen. kimentem aztán levegőzni, és lenyugodtam, és ki is akadtam magamon, hogy nem igaz, hogy fel tudnak húzni, hogy ezt én hogy engedhetem meg. no, mindegy. túl vagyok rajta. :)

ettől még a napom egy kicsit szar, most valahogy semmihez nincs kedvem, de majd elmúlik. ahogy megyek hazafelé, egyre jobb lesz a közérzetem is. amúgy is már csütörtök van, vagyis mindjárt hétvége. :))

ja, persze meg fog jönni, úgyhogy ezért is vagyok fostalicska kedvű. bár ez nem kéne, hogy törvényszerű legyen, de most ez van. erre vagyok képes. :)

csinifelső, csiniszoknya, csinifülbevaló van rajtam, és mindenki BEKAPHASSA!!! :DD és már a hajam is megint olyan hosszú, hogy be tudom copfozni. :) ez csak azért jó, mert legalább nem melegít, és mosni se kell sűrűn, cserébe idegesít, hogy sok hajam van, úgyhogy már nagyon várom, hogy egy fodrász megregulázza ezeket a tincseket. vagyis torzsáig le fogom pattintatni a tollamat, ha lesz rá keret. :)

amúgy meg egy halom meló van, szóval írni sincs időm. :( sorry. :(