csütörtök, augusztus 18, 2011

tegnap reggelre megint

Ozorával álmodtam. hmhm. kezdődik... :) csodálkozom, hogy még előbb nem jött elő. :) vagy lehet, hogy előjött, de nem emlékszem rá. mostanában nem emlékszem az álmokra, csak néha bevillan esetleg valami napközben, de alapvetően csak annyi, hogy álmodtam valamit. de a részletek, a konkrét történet nem mindig marad meg. 
most nyilván azért igen, mert Ozoráról volt szó. persze buliztam álmomban, meg kerestem a helyet a sátramnak. mélyen bennem van, ez nem kérdés. :)

tegnap úgy etettem meg a Tesómék teknősét, mint Te, vagy Te, kedves Olvasó. sehogy. :( degáz vagyok. :( de ma tényleg elintézem! főleg azért, mert vasárnapig aztán nem is nagyon leszek a városban.
munka után Gabival beugrottunk a lottózóba, vett egy sorsjegyet, de én húztam (szűz kéz), a buszon a Blaháig lekapartuk, de mint a hülyék, és koncentráltunk is erősen, hogy nyerjen. és nyert! :) a nyereményt visszaforgatta, így még két sorsjegyet szerzett. :) egyiket nekem, másikat magának. :) aztán a Blahán beültünk a Mekibe egy sajtburger menüre, mert pont mindketten kívántuk, de cefetül, közben lekapargattuk vadul a sorsjegyeket, de azok már sajnos nem nyertek. :( de azért jól szórakoztunk, annyit röhögtem, hogy kész. :) aztán már haza is sétáltam, nem volt kedvem villamosra szállni. a mozgás meg amúgy sem árt. :)

mostanában mákom van az ellenőrökkel is. :) a 7-es vonalán rajoskodnak általában, és volt, hogy már a megállóban kiszúrtam, volt, hogy nem találtam a gyűjtőjegyem, de megdumáltam, hogy leszállhassak, tök simán, van, hogy engem meg se kérdeznek, hogy van-e jegyem, vagy valami. szóval mákság ezerrel. :)

ma még csinálok egy bevásárlást - utolsó forintjaimból - a DMben, persze szétkuponozom, oszt úgy. :) aztán teknősetetés, viráglocsolás, majd futás haza, csomagolni, mert holnap munka után pattanunk Agárdra Vikiékkel, full létszámban. :) aztán én szombaton megyek tovább Érdre, Zsóhoz, mert már 1802 óta nem láttam, és végre van egy szabad hétvégéje, ami nekem is jó, meg neki is. és Agárdról Érd ráadásul baromira útbaesik. :) szóval náluk leszek szombaton, végre megismerhetem az új pasiját is. :) ott alszok, aztán vasárnap valamikor hazaesz a fene. :) 

a Bőgős a jövő héten találkozni akar velem. persze csak cimbiségből. én is csak úgy. :) 

Zé meg törölte magát fb-ról. ezt tegnap azután vettem észre, miután LAndie írt egy ilyet: "zé egy ganéj! ne is törődj vele"  LAndienak igaza van, mint mindig. :) no, nem mintha eddig is törődtem volna vele, mármint Zével. :)) ekkor jutott eszembe, hogy megnézzem, egyáltalán fent van-e még fb-on. de nincs. hálisten. :)

pörgős szoknyában vagyok, csinosan. ez a szoknya 2007 óta nem volt rajtam, akkor vettem nyáron. kicsit nagy is, de azért jó. élvezem, hogy NŐ vagyok, a nagy N-nél. :) imádok nő lenni, imádok öltözködni, szeretem a testem, a lelkem. csak az a baj, hogy ma is 7:45-kor bírtam kikelni az ágyból, és 8 után kezdtem el azon nyavalyogni, hogy mit vegyek fel. ezzel baszom el az időt minden reggel. nálam pláne nehéz ez, mert amit fel akarok venni, azt vagy nem találom, vagy szennyes, vagy végül nem is tetszik magamon. ezzel értékes percek mennek el minden reggel, és ez már lassan annak a rovására megy, hogy nem érek be időben. najó, 7:45-ös keléssel nem is remélem soha, hogy 8:15-re beérjek, ez tény. :) holnap viszont muszáj bejönnöm, mert a heti meetingen helyettesítem OJ-t, és ott komoly pénzbünti van késésért.

jövő héttől meg vége a jó világnak, itt lesz a főnök megint, befejeződik a cincogás. :) remélem, a cégnél hétvégén történő nagytakarítással az egerek el fognak tűnni valójában. :)