szerda, június 22, 2011

nem történik semmi

érdekes. nincs is miről beszámolnom. a munkahelyen vadul szervezzük a pénteki nyárindító partyt. egy dologra kell csak vigyáznom idén, hogy ne üssem ki magam. (tavaly is erre kellett volna csak vigyáznom, bassza meg!!! :((( ) ugyanis este megyünk anyuékhoz, és hát jó lenne normális állapotban odaérkezni.
az még lehet egy B-terv, hogy már délre kiütöm magam, így akkor kb. 5-re ki is józanodhatok. :) 

tegnap csináltam egy finom tésztasalátát. nem sokat ettem belőle, viszont ma hoztam magammal ebédre. tele van lilahagymával. nyammm!!! :))) most meg rágom a rágót ezerrel. :)
viszont kimaradt a bicajozás, mert rettenetesen görcsölt a hasam, de ma már nyomatni akarom ezerrel. meg végre a hasizmozós padot is össze kéne szerelnem, hogy beüzemelhessem azt is. köll a kockahas, nincs mese! :))) most legalább a színemre nem lehet panasz, már csak a testemet kell formálni. 

a gondolataim állandóan Ozora körül járnak. reggel a villamoson fejben már bepakoltam háromszor. :) fejben már megvan a lista, hogy mit kell vinnem. idén nem leszek hülye, és tényleg csak a legszükségesebbeket viszem. Görögországból is úgy jöttem haza, hogy az elvitt cuccok 2/3-át ki se vettem a bőröndből. még hogy nem vagyok picsoid, és nem viszem el a fél szekrényt nyaralásra. pfff... dehogynem!!! :S

pasik? tegnap is gondolkodtam ezen. félek, annyira jól elvagyok magamban, hogy nincs is már szükségem senkire. vagy soha nem is lesz. a testemet egyelőre még mindig képtelen vagyok elfogadni, annyira torz, így a társkeresést is pont ezért ignorálom. mert nem akarok több elutasítást. mert még egyet már biztosan nem élnék túl ép ésszel. 
de az a nagy büdös helyzet, hogy remekül elvagyok otthon egyedül, illetve a kiccicával. az Igazi Barátaimmal tartom a kapcsolatot folyamatosan, és találkozunk is, ezzel nincs gond. ezen kívül meg másnak a társaságára nincs szükségem. heti egy dugásért? de komolyan. azért keressek pasit? akkor már megdugatom magam a Kossal, oszt jóvan. még csak ott se kell aludnia, utána mehet haza a fenébe. :))) 
másért meg minek pasi? hogy megszerelje a szekrényajtómat? hát... eddig még egyik se volt képes úgy megcsinálni, hogy jó legyen. akkor inkább hívok szerelőt. 
azért se kell pasi, hogy hívogassam, meg sms-t írjak neki, ezekre költsem a pénzt. kizárt dolog! 
akkor mire kellhet még pasi? hogy szeressen? eddig még egyik se szeretett, ez mitől változna ezután? van nekem családom, meg Igazi Barátaim, akik szeretnek. nem sokan vannak, de ennyi pont elég is. nem vagyok én szeretetház, hogy engem mindenkinek szeretnie kell. 

pl. Ginának is megírtam most, hogy hagyjon engem békén. leszarom, ha bunkónak tart. ő meg ne akarja tudni, hogy én minek tartom őt. addig a jó. nem kell engem szeretni, nem vagyok rászorulva. 

mivel minden melómmal készen lettem kb. 11-re, meg már ebédeltem is, így mostantól masszív unatkozás kövektezik. have a nice day! :)