kedd, június 28, 2011

izgalmas és mozgalmas

reggelem volt ma. konkrétan a bkv ellenőröket próbáltam megúszni. jelentem: sikerült! :)) igaz, hogy vagy 5-ször át kellett szállnom, egyik buszról a másikra, megállónként, meg még sétáltam is egy megállónyit, de a lényeg, hogy nem basztak ki velem. :)

tegnap este már nem volt egy morzsányi mókaság sem otthon, vagyis némi maradékot összeszedtem, de hát az leginkább a nagy nullával volt egyenlő. no, nem remegtem érte, nem erről van szó, inkább csak az alvásban kavart be a dolog. egyszerűen nem bírtam elaludni. hulla fáradtan dőltem az ágyba, de még 2 órát forgolódtam, ami az utóbbi időben nem igazán volt jellemző. a Kiccica is mostanában (főleg a másfélhetes magánya óta/miatt) rám van szívódva. már reggel vernyog, hogy ne menjek el dolgozni, inkább bújjunk össze még egész napra... hátttt... én lennék a legboldogabb, ha megtehetném, de hát nem. :( megviselte az egyedüllét szegénykét, az biztos. :(( most már Ozoráig sokat leszek vele, majd még azt az egy hetet kell túlélnie, aztán jövő nyárig, de legalább is karácsonyig nem lesz hosszabb szünet 1-1 hétvégénél. azt meg eddig is túlélte. :)

ohhh.... OZORA. csak ez tart életben. nem tudom elégszer mondani. biztos uncsi már. :)

jut eszembe, a fodrászom, Laci (Leslie) olyan szettet rakott össze, hogy kész. mióta letöltöttem, csak ezt hallgatom. nem tudok lejönni róla. ez a zene pontosan az, amit nagyon-nagyon szeretek. :) töltsétek és hallgassátok Ti is, ha jót akartok! :)))

peace. :)