csütörtök, június 02, 2011

azon gondolkodtam az

ágyban este, hogy annyira, de annyira nem jut eszembe egyik volt pasim se mostanában. egyszerűen napokig meg se fordul a fejemben, de nemhogy az, hogy jó lenne valamelyik expasival összejönni, hanem még maguk a pasik se tudnak beférkőzni a gondolataimba. egyikre sem vágyom. najó, a Kosra mondjuk igen, most azon dolgozik, hogy még az elutazásom előtt össze tudjunk találkozni, de szerintem nem lesz abból semmi. 

ráadásul annyi szar jött össze az utolsó napokra, hogy nem is tudom, hétfő délben hogy fogok tudni elindulni.

kiderült, hogy a könyvelőm nem kapta meg a könyvelési anyagomat, vagyis semelyik bevallásomat se tudta leadni időben, mert a buzi posta nyomorék kézbesítője nem hagyott neki értesítést, hogy nagy méretű borítékja érkezett, fáradjon be érte a helyi postára. ő meg nem ment be, nem kereste, mikor meg már kereste, akkor közölték vele, hogy már visszaküldték nekem a borítékot. hogy én mikor kapom meg, és mikor tudom újra feladni, az még kérdés. de már megírtam a panaszomat a postának, ma bemegyek a kerületi postára, ahol feladtam, és valakit elküldök a büdös picsába, méghozzá azért is, mert Csodafenék is küldött nekem egy nagy borítékot, ami nem fért bele a levélszekrényembe, erre mit csinált a kézbesítő? lerakta az ajtóm elé, a lábtörlőre. NORMÁLIS????? majdnem felrobbantam az idegtől, mikor megláttam. és ha eltűnik, mert valaki lenyúlja? ráadásul nem is könyvelt küldemény volt, pedig egy könyv, meg egy dvd volt benne, amik igen fontosak nekem. úgyhogy ma nagy asztalborogatás lesz a postán, már látom. el fogok küldeni valakit a büdös francba. és megírtam a postának a panaszlevélben, hogy ha emiatt nekem büntetést szabnak ki (APEH határidőről van szó, szóval sanszos), akkor egyértelműen a postára fogom hárítani. ez nem is kérdés. fizessék ki ők, ha ilyen gyógyegereket alkalmaznak. ráadásul nem New Yorkba, vagy Dagesztánba küldtem azt a szájbavert borítékot, hanem Budapest vonzáskörzetébe. ebben mi az a kibaszott nagy nehézség, hogy nem képesek kikézbesíteni??? a pofám leszakad, hogy itt tartunk a XXI. században, már megint. hogy ne mondjam, pótolhatatlan iratok vannak a borítékban, és ha még el is tűnik, akkor hétszentség, hogy felgyújtom a posta központját Budaörsön.
az a baj, hogy geci monopólium az egész posta, és mindent megtehetnek, amit csak akarnak. :( 

tegnap rendeltem macskakaját a neten, mert most ilyen drága gyógybizbaszt kap még mindig (mert már a whiskast meg se eszi a kis rohadék, aki reggel megint okádott... reggel a lófaszt. hajnali 3-kor, és már a tököm televan vele, hogy nem tudom kipihenni magam soha miatta), de azt meg lehet, hogy hétfőn fogják kiszállítani. de hát hétfőn reggel még 8-ra körmöshöz megyek, aztán meg 11:30-kor elvileg indulunk a Hősök teréről... szóval nem tudom, hogy a futár hogy fog megtalálni. ha meg addig nem hozza meg a kaját, akkor máshonnan kell szereznem... pfff... fasza hétfő délelőttöm lesz. :S még jó, hogy ennyire az utolsó pillanatra hagyok mindent. milyen jó fej vagyok... :))))

egyetlen dolog tart csak életben jelenleg - és az nem a görögországi nyaralás, mert még mindig nem tudom felfogni, hogy már csak 4-et kell aludni és indulunk, ráadásul pénz nélkül nincs is kedvem menni... meg valahogy most elszállt az ihlet. szóval nincs kedvem az egész görög úthoz - hogy 2 azaz kettő hónap múlva kezdődik a 2011-es O.Z.O.R.A. Fesztivál. :)))) már csak 2 hónap!!!! nem egy év, meg 10 hónap, meg ilyenek, hanem már csak 2. :))) mikor ez munkába jövet eszembe jutott, egyből fülig érő vigyorra szaladt a szám. no, a vigyorgás nem tartott sokáig, mert bent azonnal fel tudnak baszni, 1 mp alatt, mikor beérek, ehhez az opiknak tehetségük van, de belül a lelkem az mosolyog folyamatosan. már csak 60 nap, és 60 kibaszott hosszú éjszaka. ("...four fucking years..." - jut eszembe a Spílerből az idézet) de ezt már fél lábon is kibírom. :))) ha egész évben nem lesz más buli, már az sem érdekel (bár addig még pont egy hónap múlva elmegyek Sopronba a VOLT-ra, és először meghalok Belgán, aztán meghalok Európa Kiadón, aztán meg egyértelműen meghalok Paul Kalkbrenneren), csak OZORA legyen már!!!! utána már azért nem érdekel, ha nincs más buli, mert az ozorai élményekből elvagyok egy darabig. :) úgy karácsonyig. :) jövőre meg már lehet majd megint számolni visszafelé az időt. :)

szóval nyaralás. tudom, ne nyavalyogjak, legalább el tudok menni nyaralni, pláne külföldre, de hát nem tudom. már bánom, hogy belevágtam. :( most legalább is úgy érzem. félek, hogy lesz, aki jobban fog pörögni nálam, én meg kurvára nem akarok ott állandóan jönni-menni. én dögleni akarok, pihenni, piálni, esetleg 1-2 buliba elmenni hétvégén, aztán ennyi. engem nem érdekelnek a városok, a shoppingolás meg pláne. pénzem se lesz igazán, jóhogy nem érdekel semmi. :) azért remélem, hogy ha hazajöttem már mást fogok mondani, és nem lesz semmi megbánnivaló. :) de most még kicsit tartok a társaságtól... de majd kiderül. legfeljebb mindenki engem fog utálni, hogy lusta és antiszoc vagyok. vállalom. leszarom. :)))

ma reggel olyan hasmenésem volt, hogy kész. alig bírtam elszakadni a wc-től. :S pedig nem is ettem uborkát. meg semmiféle zöldséget/gyümölcsöt sem az utóbbi... öööö... nos, az utóbbi 3-4 hónapban kb. csak nem most jön ki rajtam valami redvás kóli baktérium. picsába. :S

viszont a dagadt mandulák már a múlt ködébe vesztek, ezen a fronton csak javulásról tudok beszámolni. :)

tegnap beszéltem az exférjemmel telefonon. holnap találkozunk. továbbra sem mozdul meg már bennem semmi iránta. bár azon elgondolkodtam, hogy ha nem lenne családja (szülei, testvére, uncsitesók, nagymama), meg nekem se lennének már meg a szüleim, akkor lehet, hogy még jó is lenne együtt. akkor még bírnánk is egymást, vagyis még én is bírnám őt (bár Ozorára nyilván nem jönne velem soha). de így felejtős. én nem vagyok kíváncsi a debil családjára. nem mondom, hogy az én szüleim hibátlanok, de az exférjeméknél annyi nem normális van egy rakáson, hogy az elviselhetetlen. mindig kiborultam tőlük, és én ezt nem akarnám többet. mert hiába, hogy az ő párja lennék, a család az vele járna... :S