péntek, június 24, 2011

a Barátnő mutatóim

most az egekben vannak hálistennek. :) tegnap mindenkivel, aki fontos, fel vettem a kapcsolatot valamilyen formában. Vikivel és Barbival a Stexben ücsörögtünk és dumáltunk több órányit, és nagyon-nagyon jó volt!
utána alig értem haza, és Zsó hívott, hogy dumizzunk. 2 órán keresztül telefonáltunk.
így most a Vikiméterem, a Barbiméterem, meg a Zsóméterem is az egekben, és ez annyira jó, mert feltöltöttek teljesen. :)
imádom ezt a 3 Csajszit, na, az a nagy büdös helyzet.
 
azért vannak még pótolni valóim: Kriszti és Banya (a jövő hét végére tervezem őket beütemezni, remélem rámérnek :D) és LAndie, akivel már régóta tervezzük a nagy dumizást. szerintem őt a jövő hét közben el is kapom. :)
 
jut eszembe, szerda reggel asszem láttam a buszról egy srácot, egy kocsiban, aki a spangliját szívta a reggeli csúcsforgalomban. tuti spangli volt. az ilyet felismerem. nem egy sima, tekert cigi. és a srác okádta a füstöt magából. zseniális. :)))
 
ma nyárindító party lesz a cégnél. bacardicola lesz a menü. :) á, nem. :P lesz főzés, sütés, minden okosság. igyekszem nem berúgni nagyon. :) hajnali 1-kor feküdtem le, aludtam vagy 5 órát, úgyhogy nem is hoztam mókás dolgot, mert attól pláne bealszok. :(
reggel meg itt kellett lennem 8-ra, mert az egyik ügyfélszolgálatunkról mindkét ember kiesett, és én veszem addig a hívásokat, míg az egyik be nem jön. hogy örülök... :) az IVR hangja is én vagyok, kíváncsi vagyok mikor veszi észre valami betelefonáló... :)
 
egyéb betegség nincs. boldog hétvégét mindenkinek! :))