szerda, október 26, 2011

nemcsak az ingyen

pezsgő miatt volt jó a tegnap este. :) Banyámmal büszkélkedtem, meg persze saját magammal is. :) 
rengeteg meleg faszit láttam, egyik jobb volt, mint a másik, aztán rájöttem, hogy a másik fotós, a balettosokat fotózó pasi miatt jöttek. :) 
a megnyitó alatt is meleg volt, kezdtem ájuldozni. valahogy nem éreztem magam jól a göncömben, amit tegnap felvettem. a nadrág állandóan lecsúszkált, a bakancs nehéz volt... nyüssz. legközelebb jobban átgondolom.
de minden nyavalyát feledtetett az, hogy Banyát boldognak láthattam, hogy ilyen széles plénum előtt állíthatta ki a fotóit, és persze nem is ócska helyen. megérdemel minden elismerést, mert tényleg tehetséges! 
megismertem pár új embert, ez is jó volt (no, nem mintha a nevükre még emlékeznék), lecsúszott legalább 3 pohár pezsgő, úgyhogy hamar hangulatba kerültem. :)
Csincsilla nem köszönt (mikor Banyának megmutattam, hogy ő volt a Bőgős exe, hát majdnem elájult az undortól. nem kicsit vagyok jobb csaj. NEM KICSIT!!), átnézett rajtam, pedig vagy háromszor is majdnem felbukott bennem, én meg ilyenkor aranyosan ráköszöntem, oszt mégse mondott annyit se, hogy bakfitty. bezzeg a zenekarból az énekes lány, akit szintén a Bőgős által ismerek, egyből köszönt, mikor meglátott, és mosolygott. 
bevallom, a kiállításon kívül nagyon más program nem érdekelt. se a költői est, se a Macskakő zenekar, se a divat show. Banyát akartam látni, meg a fotóit (köztük persze az én két képemet is), aztán ennyi. húztam is haza, így is a MU meccs első fél órájáról lemaradtam. (mondjuk leszartam, mert ez a program előtte mindent megért)

a MU egyébként 3:0-ra győzött. negyedosztályú csapat ellen. a vasárnapi vérengzés egyik szereplője sem volt a kezdőben, de még a padon sem. remélem, egy tehetséges terapeuta foglalkozik velük azóta, hogy szombatra már agyilag is a toppon legyenek. :)

ma megyek a biztosítóhoz és elintézem az ingyen üvegezést. :) aztán meglátogatom a Viki+Valti+Gyuszi triót, mert rettenetesen hiányoznak. :) (mondtam már, hogy én leszek Valti keresztanyja? öööö... mivel nem vagyok megkeresztelve, akkor valami olyasmi. de én leszek... :)) hatalmas boldogság ez nekem!!!)

sok tradicionális indiai zenét hallgatok mostanában, igyekszem minél többet meditálni, akár pár percre is nyugalmi állapotba, a teljes csendbe, gondolatok nélküli állapotba kerülni. este, lefekvés előtt a csakráimat figyeltem, oda összpontosítottam. érdekes volt, hogy a szexcsakrát addig bűvöltem, míg szabályosan izgalmi állapotba kerültem. éreztem a bizsergést a borsócskám tájékán. pedig a kezem a közelben sem volt, nem gondoltam se pasira, se nőre, semmire. aztán persze elaludtam, de ez előtte baromi jó volt! :)

újra és újra figyelmetekbe fogom ajánlani ezt a blogot, mert nagyon-nagyon jó!!! rengeteg infót találtok itt, és persze egyéb érdekes olvasmányokat, videókat, hanganyagokat. persze minden a meditációról szól. ha időd engedi, nézz be oda. legalább a kedvemért. ;)