péntek, október 21, 2011

mivel nincs otthon

netem, a munkahelyen meg vagy pörgés van, vagy éppen már netezni sem merek, így maradnak el a bejegyzések sorjában. 
de most igyekszem pótolni, amíg OJ meetingen ül. :)
pénteken fantasztikusat buliztunk. nagyon-nagyon élveztem! :) csak annyira rúgtam be, hogy tudtam koordinálni magam. tomboltam, énekeltem, táncoltam, este 10-től hajnali 4-ig, másnap jártányi erőm és hangom se nagyon volt. de megérte! :) két pasi is felkért táncolni, ami nagyon váratlanul ért, de persze jó volt. :) mondjuk az egyik a bnőjével jött, a másik meg Barbi cimbije, de legalább táncoltam. :) nem is tudtam, hogy én tudok így is táncolni, mármint pasival, amikor ő vezet, de nem lassúzás volt, hanem pörgősebb táncolás. :) szerintem engem még életemben nem kért fel/nem kapott el így pasi táncolni, asszem 35 évesen ennek is eljött az ideje. :)
csini voltam, aranyos voltam, mindenkivel igyekeztem tartani a kapcsolatot, aki velem volt, de jól is alakult az egész. :) mondjuk hajnalban az éjszakaira várakozás annyira nem hiányzott, mert mocskos hideg volt, de akkor már leszartam. :) 5-kor feküdtem le, aztán fél9-kor keltem, és mentünk anyuékhoz. csoda, hogy nem aludtam el állva. :) 
anyuéknál is jó volt, ettem egy csomó finomságot. :)
kedden jött volna hozzám egy ingatlanos megnézni a lakást, de lemondtam, mert úgy döntöttem, nem foglalkozom most a lakás eladásával. főleg azért, mert kilátásban sincs más, ahova költözhetnék. meg alapvetően szeretem a lakásomat, és rájöttem, hogy nem ezen múlik a boldogságom, hanem azon, hogy magammal milyen viszonyban vagyok. ha belül rendben van minden, akkor bárhol élhetek, nem para. igaz, jobban szeretnék a kertemben, a teraszomon téblábolni, aszfalt- és csöves mentesen, de majd ennek is eljön az ideje. :)
vasárnap este meditáltam egy órát. ez volt a második alkalom az életemben, hogy irányított meditációt csináltam, sőt, hogy egyáltalán foglalkoztam ezzel. azóta nagyon jó hangulatban vagyok, főleg, mert már munkába jövet is ürítem ki az agyamat, hallgatom a meditációs zenét, és ettől aztán mindenkire mosolygok. :) hazafelé dettó. hihetetlenül jót tesz. 1 hete csak ezt az egy, 8 perces zenét hallgatom, megállás nélkül, amikor csak tehetem, és teljesen kisimítja az idegrendszeremet.
szerdán mondjuk egy picit berágtam, mert megint volt OJ-val lelkifröccs, megint az volt a téma, hogy én nem dolgozom eleget. picit eldurrant az agyam, hazafelé kipanaszkodtam magam a Tesómnak telefonon, de aztán ez is elmúlt. már nem érdekel. nem leszarom, csak nem idegesítem magam ezen. igyekszem mindent úgy csinálni, hogy OJ-nak jó legyen, aztán kész. 
tegnap az albérletet raktuk rendbe. hívtam üvegest, és egy füst alatt a régi hűtő elszállítását is megoldottam. nagyon örültem magamnak! :)) az üvegezést ráadásul a biztosító kifizeti, tehát ingyen volt. és a hűtő is ingyen eltűnt a lakásból (ráadásul szegény család fogja megkapni), és még csak hozzá se kellett nyúlnom. annyira jó vagyok, hogy az már szinte őrület. :)
holnap megyünk megint anyuékhoz, apunak főzünk valamit, aztán meg bemegyünk anyuhoz a kórházba, aki ott most infúziókúrán van 8-9 napig. meglátogatjuk, az a biztos. :) 
jó lenne a Fradi-Újpest meccsre hazaérni, de nagyon nem reménykedek. de hátha. :)
vasárnap manchesteri derbi. kész vagyok már teljesen az idegtől, hogy mit fogunk játszani. szerencsére mi leszünk otthon, ez azért nagy előny, de akkor is fosok a Shittytől. :( mindenesetre jó kis hétvége lesz, két ekkora derbivel. :) remek ez az időzítés. :)
vasárnap lesz anyukámék házassági évfordulója is. a 46. ... ez már no comment kategória... :) nem volt egyszerű az elmúlt 46 év egyikőjüknek sem, nekünk sem, de együtt vannak, élnek, a korukhoz képest még egészségesek is, és ez a lényeg. :)

tegnap kiderült, hogy az O.Z.O.R.A. fesztivál szervezőgárdáját kirúgták. úgy néz ki, pénz van a dolog hátterében. :( nem gondoltam volna, hogy ez is eljön egyszer, hogy ezt kell megérnem, de hát ez van. ettől még lesz fesztivál, csak a fene tudja, hogy milyen lesz. hogy milyen fellépők jönnek el, milyen lesz a dekoráció, a hangosítás... 
de a legfontosabb kérdés, hogy mi lesz a spirittel... persze, azt a látogatók adják, viszik magukkal, de ha netán elmenne nagyon üzleties irányba az egész, akkor be nem teszem a lábam oda többé, bármennyire is fájni fog. remélem, azért nem lesz belőle "Techno Sziget", vagy valami ilyesmi. azt nem élném túl. így is elég ideges vagyok amiatt, hogy veszélyben van az éves újjászületésem. :(