csütörtök, szeptember 08, 2011

pénzköltést terveztem a

tegnap napra, és ha én eltervezek valamit, akkor az úgyis lesz. :) vettem egy dvd lejátszót, egy újat, mert a régi már a halálba idegesített. célirányos voltam, és gyors, 3 mp alatt kiválasztottam, hogy melyiket szeretném, aztán fizettem és ennyi. 
még beugrottam a Sparba is, heti nagybevásárlásra, ami nálam kb. 3000,- ftból megvan. ez azt jelenti, hogy 1 hétig van mit ennem, vagy még tovább, attól függ, hogy osztom be. a pénztáros viszont egy idióta volt, de még ebből is jól jöttem ki. 20 Ft-ot nem volt képes beütni még valamire, hogy kajajeggyel tudjak fizetni (hihetetlen rugalmatlanság), közben meg a mögöttem lévő sorra mutogatott, hogy haladjunk. erre adtam neki pénzt, közben fél kézzel pakolásztam, már nálam volt a lejátszó is, amit se összetörni, se elhagyni nem akartam. a kasszás néni, meg ahelyett, hogy kapott volna 20 Ft borravalót, bukott 720,- Ft-ot, ugyanis kétszer adott vissza az ezresemből. amilyen szétszórt voltam, nagyon nekem se esett le a szitu, mögöttem meg németek álltak, szerintem ők se értették, de nem akartak/nem tudtak szólni. mikor észrevettem, akkor én meg úgy döntöttem, hogy nem szólok. gyorsan elcuccoltam, és futás haza. :) az ezresem pedig 1400,- forinttá változott... :)))
a dvd lejátszóra amúgy nem sokat költöttem, 9.000,- Ft volt, az AXA vette nekem, vagyis az általuk kifizetett reálhozamból vettem meg. hamár talált pénz... bár ennél többet akartam azért találni, mint amit küldtek, de hát ez van. 

otthon nekiálltam összeszerelni a cuccokat, kipróbálni az új eszközt. sikerült is, de most még nem az igazi. majd jön Alma, és megcsinálja. és akkor majd hozzárakja a hangfalszettet is, ami 4 hónapja áll ott úgy, ahogy megvettem, mert én nem értek hozzá, hogy mit hova kell dugni. :) a lényeg, hogy müxik minden, most meg jól van így, ahogy van. 

később erősen rászívódtam az Álomházra. próbáltam pörgetni, hogy milyen hátránya lehet, de nem találtam semmit. :) igazából ami a hátránya, az előnye is, ráadásul most már annyira vágyom kiköltözni a belvárosból, hogy Istenemre mondom, bármilyen kellemetlenséget bevállalok ezért. korán kelést, hosszabb utazást, menetrendekhez igazodást, bármit!!!! elképzeltem, hogy majd sokat bicajozok, mindenfelé, meg kertészkedek sokat. lesz persze medencém is, de sokat ülök a teraszon is, elmélkedve, és végre egy csomó időt írással tölthetek, mégpedig tevékenyen, mert ott biztosan lenne ihlet, meg persze olyan nyugi, hogy semmi ne vonja el a figyelmemet. annyira bepörögtem, hogy szerintem vasárnap megkérem a Tesómat, menjünk el kocsival megnézni, hogy mégis hol van ez a ház, és milyen élőben. 

lefekvés előtt úgy döntöttem, hogy nem a hálószobában alszok, hanem a kisszobában. mivel utóbbiban sincs most világítás, ezért az Ozorai elemlámpámmal ágyaztam meg, azzal kolbászoltam a lakásban este 10 után. :) vicces volt. :) Kiccica csak nézett. :) megjegyzem, remekül aludtam ott, talán még jobban, mint a hálóban. lehet, hogy a hálószoba negatív energiákat rejt, nem tudom. 

éjjel meg érdekeset álmodtam. valami buliban voltam, de szabadtéren, de mintha ismerős társasággal. mindenesetre volt ott egy pasi, aki annyira nem tetszett elsőre, de valahogy mégis vonzódtam hozzá. szoknyában voltam, ő meg belátott a szoknyám alá, és amikor meglátta a félzsömlémet (bugyiban is igen jól kivehető), akkor elismerően csettintett, hogy neki ez mennyire tetszik, és hogy ő engem akar, többek között a félzsömlém miatt is. nagyon kellemes álom volt, emlékszem, hogy élveztem, de mikor felébredtem, már nem emlékeztem rá. később, a bkv-n ugrott be. jókat vigyorogtam tőle. :) mármint az emléktől. :)
aztán a reggeli rutin szerint beléptem iwiwre. csak azt szoktam nézni, jött-e levél, aztán annyi. és jött. egy pasitól, hogy mennyire tuti csaj vagyok, csinos vagyok, és a legjobb az összes csaj között. WTF??? :DDD fogalmam sincs, ki ez az ürge, nem ismerem, de szimpatikusnak tűnik egyelőre. írtam neki vissza, hogy tényleg az vagyok, és köszönöm, és ugyan mesélje már el hogyan akadt rám. :)

ma jelentkezett 76-os. Lengyelországban pihent. az augusztus nála mindig befelé fordulós - írta. megértem. nekem is az. :) szeretne látni, én is őt. remélem, hamarosan találkozunk. :)

valamelyik nap a Kos is keresett, hogy mikor érek rá, neki nem is válaszoltam. majd. egyszer. :)

tegnap meg ma is, reggel, kéményseprőket láttam a vársoban. többet is. tegnap kettőt, ma hármat, különböző helyeken. lehet, hogy Kéményseprő is elő fog kerülni megint? :))

kicsit benéztem az időjárást, illetve az MR2-re hallgattam, mely szerint délután 22-26 fok lesz. szandi, hosszú farmer, póló kombóban indultam el, és majdnem szétfagytam. picit esett is, szóval remek kilátások ezek hazafelé. :) mindegy, ha hazafelé mehetek, akkor már pont leszarom, hogy fázok-e vagy sem. :))