kedd, szeptember 06, 2011

egész este az

álomházon pörgött az agyam, amit tegnap találtam. :) próbáltam rájönni, hogy miért is vonz Érd engem annyira. hát nyilván azért, mert Ady Endre Érdmindszenten született. :) erre jutottam nagyokosan, de ez azért ennél összetettebb. :) elképzeltem, ahogy ülök a teraszon egy függőágyban, hogy virágos kertem van, meg konyhakertem, termelem magamnak a zöldségeket, netán gyümölcsöt (ezt persze némi segítséggel). elképzeltem, ahogy jönnek a Barátaim, bográcsozunk az udvaron, meg nagyokat nevetünk, és ez senkit nem zavar. elképzeltem, hogy a Kiccica is milyen jól érezné ott magát. és persze elképzeltem, hogy majd a Párommal, meg a gyerekemmel mennyire jól éreznénk ott magunkat. szóval küldtem a pozitív energiákat. :)

azt tervezem, hogy jövő hétvégén előállok vele, apunál, hogy milyen ötlete van, hogy lehetne ebbe beleugrani, mit tud segíteni, stb. egyáltalán mit szól hozzá? mondjuk előtte jó lenne megnézni közelebbről, majd befűzöm a Tesómékat hétvégén, hogy menjünk el kocsival oda. :)

ma már azt is megnéztem, hogy tömegközlekedéssel mennyi lenne a munkahelyem (időben és pénzben egyaránt), és egyáltalán nem vészes. 1 óra alatt be tudnék érni, háztól házig. vennék egy bicajt persze, azzal közlekednék Érden. :) a hosszú távú terv pedig az, hogy már ne Zuglóban dolgozzak, hanem közelebb Érdhez, vagy leginkább otthon. a távolabbi terv az, hogy írással keressem a kenyerem, és/vagy tanácsadással, mert egyre többen megerősítenek abban, hogy ehhez van tehetségem. és persze anno Péter is megmondta, hogy ez az én utam, tehát erre kell fókuszálnom.

lesz majd egy önismereti kurzus, amire sajnos nekem most nem telik, de a nyitóelőadás nyilvános lesz a MüPában, erre jelentkeztem, Büky Dorottya és Feldmár András lesznek az előadók, szóval mindenképpen ott kell lennem! :) és csak 2500,- Ft a beugró, ennyit kötelező áldoznom rá! :) ugyanitt Szépíró kurzus is indul, amire szintén nem telik most, de ettől az egy előadástól sokat várok, legalább egy lökést, ami lendületet ad. :)

szeretnék egy netbookot, mert írnom kell, de nagyon, és sokat, és sokszor. persze erre jó a laptop is, de az most egyrészt a Tesóméknál van kölcsönben, másrészt meg a netbookkal simán ki lehet ülni egy padra bármelyik parkban, vagy bárhol, és írhat az ember. ha majd a saját teraszomon ülhetek, akkor már nem fog érdekelni, hogy min írok, de most a négy fal közé szorulva még izgat. :(

egyéb nincs, ma este egy dolog lesz csak a fontos: HAJRÁ MAGYAROK!!!! :D