hétfő, szeptember 12, 2011

korán takarodót fújt

a főnököm pénteken, így újdonsült hódolómmal nem sokat tudtam már chatelni. pedig azt mondta, szombaton elvinne éjszakai fürdőzésre Tőserdőre. aztán annyiban maradtunk, hogy megadtam a számom, mert már indulni kellett, hogy hívjon. hát, azóta sem hívott. 
nem mintha ezen pörögtem volna egész hétvégén (kb. eszembe sem jutott), de tény, hogy azóta nem jelentkezett.

no, mindegy is, ettől függetlenül a szombati napra 10, azaz TÍZ pontot adok. :) vidéken csavarogtam, nagyon jól mulattam, már délben részeg voltam, szóval parádé. :) aztán hazaszaladtam meccset nézni, azt a bizonyos gálameccset, ahol Rooney megint vágott 3 gólt... :))) a MU 5:0-ra alázta a Boltont. :))) JEJEJEEEEEEE!!! :D

vasárnap reggel még mehetnékem volt, de aztán megjött Vérnénnye, így viszont már sehova. :) persze örültem neki, mert már így is 3 hetet késett, de végre tombol, a hasam is görcsöl ma már, és a kedvem sincs az egekben, de hét végére már semmi bajom nem lesz. :)

holnap Bertával találkozom, de asszem rövidre kell fognunk a dolgot, mert 6-tól egy előadásra megyek. megpróbálom milyen, mert nagyon kíváncsi vagyok. ha jó lesz, kéthetente menni fogok. talán ennyit még ki is tudok gazdálkodni... ráadásul előtte még az antikváriumba is el kell mennem, mert megint találtam egy könyvet, aminek nem tudtam ellenállni. sebaj, majd kajára nem költök. :) úgyis minek. :) még jó, hogy az antikvárium is arrafelé van, mint ahol az előadás lesz. :)

ma munka után beugrok a upc-be, leadni egy modemet, aztán meg LAndieval sörözünk elvileg. illetve ő sörözik, én meg nemtom. :)