péntek, szeptember 09, 2011

annyira el voltam

varázsolva szerdán, mikor a dvd lejátszót mentem megvenni, hogy a legegyszerűbb útvonal helyett simán egy bonyolultabbat választottam (pedig én nem erről vagyok híres), és már csak akkor jutott eszembe, hogy hosszabb és bonyolultabb utat választottam, amikor nem volt értelme változtatni. pfff... :)

aztán a nap fénypontja, amiről megfeledkeztem, a Paprika TV-n az Aroma c. műsor. sikítva röhögtem. csak azért kezdtem el megnézni, mert Tógypörköltet főztek, és bodag volt a köret. TŐGYPÖRKÖLT!!! alig bítam kiolvasni a tévén. :) a kaját jól csinálták egyébként, de maga a marhatőgy undorító volt nyersen. én imádom a pacalt például, de ez már nekem is sok volt. gondolj bele, hogy mellbimbót eszel. brrrrrrr... jó, akkor ne gondolj bele. szóval ilyen. de hatalmas formák voltak a műsorban, volt egy szakács, meg egy ilyen "alákérdező" ember. kb. a műsor végén esett le, hogy ez egy ROMA főzőműsor, roma receptekkel. na bravó, ezzel nincs is baj. főleg, hogy a műsor végére még bakiparádét is beraktak. na, akkor már vinnyogtam a röhögéstől. :))) azt viszont nagyon díjazom, hogy van önkritikájuk, vagy nem is tudom, hogy ezeket a bakikat is bevállalták. 2 üveg bor után, vagy egy spangli mellé kötelezően ajánlott a műsor, mert valami frenetikusan bénák. :) már ha meglátod a két fazont, hogy milyen fejük van, azon besírsz. vagy csak nekem van ilyen ízlésem, én nem tudom, de nekem nagyon ütött. végig fb-oltam az egészet, mert egyszerűen meg kellett osztanom a közzel, hogy ez van. :)
ma este 9-kor, Paprika TV, Aroma c. műsor újra. kötelező! :)

az újdonsült hódolómról kiderült, hogy 3 évvel fiatalabb nálam, nagyjából olyan magas lehet, mint én, van egy kis pocakja. vállalkozó, Szigethalmon él a saját házában, azt újítgatja most fel, meg imád horgászni, egyébként odavalósi, ahová én. mármint abban a városban született, ahol én. és tegnap még olyat írt, hogy tátva maradt a szám. kb. olyat, mint amit álmomban mondott a pasi. idézem: "Mert mikor meglátlak a képeken erre gondolok: igen. Ő az, nem kell sosem más" 
ezt arra a kérdésre válaszolta, hogy miért jó rám gondolni? mert előtte írta, hogy jó. na, remek. kezdek bonyolult lenni. :) de tán érted. :)
erre azért hirtelen nem nagyon lehet mit mondani, nem? vagy csak én vagyok ilyen béna? én estem ki a gyakorlatból? no, mindegy. néha bénázok, de azért próbálom terelgetni afelé, hogy legalább randizzunk. de nyilván nem én fogom felvetni, hogy "s mikor randizunk?" mert nem, mert az ő dolga. csak kicsit mintha nehézkes lenne az egész.
szándékosan nem foglalkozom a külsejével. nem akarom, hogy ezen múljon bármi is. a Tesóm már sokszor a szememre vetette, hogy nem adok esélyt olyannak, aki nem Adonis. hát tessék. most lesz esélye. de ha undorodom tőle face to face, akkor leves. de ha elvarázsol... hmmm... végülis lakhatok én Szigethalmon a Dunaparton is, nem kötelező Érdre mennem. :) ráadásul ott Barbika is közel lenne. :)

de azért az álomház még mindig nincs elfelejtve. ma feladok lottót. hiszem, hogy nyerek. ;)

kész az új személyim, ma felmarkolom a postán. bármennyire is erőlködtem, nem lesz rajta olyan fotó, ami tetszik, de hát 10 évre érvényes, csak kibírom valahogy, ha már az előző 15-öt kibírtam egy olyannal, amire még az okmányirodás ügyintéző is azt mondta, hogy gáz. :) (mondjuk ez nem volt szép tőle, de egyébként meg le a kalappal, nagyon kedvesek voltak az ügyintézők, és minden gyorsan ment. még sms-t is kaptam arról, hogy elkészült, és kipostázták. megdöbbent néha a XXI. század... :D)

újdonsült hódolómmal most a fb-on chatelek... a blogolással párhuzamosan, úgyhogy most el is tolom oda a bringát, még munkaidő végéig hátha előre jutunk. :)