szerda, október 03, 2012

mindig szarik valamit

a macska. még jó, hogy nem az én kapcsolatomba okádott bele, hanem a Tesóméba. bár ez nyilván ugyanolyan szar, mintha az enyémbe tette volna, hiszen a Tesóm az egyetlen tesóm, és hát nyilván aggódom érte. 
a vasárnap délutánom, meg a hétfő estém azzal telt, hogy vele beszélgetek, ápolom a lelkét, és erősítem, hogy ha a pasija menni akar, akkor menjen. ma feljön hozzám dumálni, nincs túl jó állapotban, bár tegnap már mintha ott tartott volna, hogy visszafogadja a csávót, pedig hétfőn már eléggé megerősödött abban, hogy nem kéne. szóval labilis a szitu, de majd lesz valahogy.

az én életemben, legalább is a magánéletemben, minden rendben van. a szerelem nemhogy még mindig tart, de egyre jobban erősödik. mindig történik valami, valami apróság, ami miatt egyre jobban bele vagyok őrülve Kereskedőbe. ő meg belém van zúgva folyamatosan, nem tudom, hogy nála vannak-e még fokozatok, de ha így marad a részéről, még 50 évig, ahogy most van, akkor nem lesz semmi gond. ;)

szar volt, hogy a hétvégén keveset voltunk együtt, meg most is egymással ütköző a beosztásunk, alig látom, vagy csak késő este, de akkor még megvárom, fent maradok, persze reggel hulla vagyok, ő meg még alszik, mikor eljövök, mert délutános. szóval ezek szar dolgok, de talán jövő hónaptól megoldódik ez is. :) addig meg már kibírjuk. :)
várjuk a romantikus hétvégénket, de nagyon! :) már csak 16-ot kell aludni addig. :))

a munkahellyel már megint (vagy még mindig) tele a tököm, elegem van, hogy emberek sorsáról, életéről kell döntenem. nem bírom már ezt, és nem is akarom tovább csinálni. de lesz (van?) új melóm, biztos vagyok benne, egyszerűbben mint gondolnám, és hamarabb, mint gondolnám. ;)

tegnap kaptam LAndietól két farmert. vacsi újak. úgy örültem nekik, mint egy óvodás. :)) pont azon gondolkodtam, hogy mikor kéne elmennem gatyát venni, mert most már a legkisebb farmerem is leesik rólam, tehát nincs kecmec, kell valami új, csak mindig olyan nehéz időt/energiát szakítanom a shoppingolásra. keresgélés, próbálás, üzletben tülekedés, mittomén. így viszont, ezzel a két gatyával meg van oldva a farmergondom. mondjuk, olyan passzentosak, hogy nagyon nem hízhatok, de legalább majd ez is kordában tart. :) de annyira fantasztikus érzés, hogy M-es nadrágot hordok végre (12-est), meg egyáltalán a méretem M-es lett, az 5XL, meg a 4XL, meg az XL után, hogy az valami őrület. :) büszke vagyok magamra nagyon! :)))

nagyjából ezekről tudok beszámolni, semmi extra nem történik, rózsaszín minden, meg habos cukormáz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése