szerda, október 17, 2012

újabb romantikus cselekedetre

szánta el magát tegnap Kereskedő. már említettem neki, hogy van egy kedvenc villanyborotvám, amit nem tudok használni, mert valami szarrá ment rajta, és szétcseszi a bőröm. na, ő fogta magát, és beszerezte ezt az alkatrészt pillanatok alatt. akár le is rakhatta volna a pultra, hogy "nesze, megszereztem", de nem így tett. írt egy kis cetlikére szerelmes levelet, melyben ez állt: "menj végig a szívek útján, mert meglepetés vár..." és akkor néztem le a padlóra, hogy aranyos kis piros szívecskék vannak lerakva, és azok a kis szobába vezetnek, ahol egy nagyon-nagyon cuki baglyos zacskóban ott volt ez az alkatrész. 
hát én sikítottam örömömben!!! :) nem az ajándék nagysága, milyensége volt a lényeg, hanem az, ahogy körítette! :) teljesen elolvadtam. :) azonnal hívtam, és boldogan újságoltam neki, hogy mennyire örülök, hogy mennyire drága, és édes, és figyelmes. :)

valamiért egyszerre gondoltunk egymásra, mármint egymás megajándékozására, mert én már a múlt héten rendeltem neki Oriflame-ből új parfümöt, mert ami volt neki, az egyrészt majdnem el is fogyott, meg túl édes volt az illata hozzá. ez meg jó kis friss, férfias illat. :) pont tegnap gondoltam rá, hogy bárcsak hozná a kolléganőm, mert akkor a hétvége előtti este odaadnám neki. erre egyszer csak jött a kollegina, hogy megvan az áru. :) hazafelé még beugrottam a boltba egy kinder tojásért, hogy teljes legyen a meglepi szett. és ezek után, mikor hazaértem, várt ez a kedvesség. és cserébe én sem húztam tovább az ajándékozást, hanem kihasználtam az ötletét, és egy új post it-re felírtam ugyanazt a levelet, amit ő nekem, az én beceneves aláírásommal, és elhelyeztem az ajándékokat ugyanott, a szívek útjának végén. :) na, volt nagy öröm este, mikor hazaért! :) egyből fújta magára, meg nagyon tetszett neki, nagyon-nagyon örült a parfümnek. én is rágerjedtem persze egyből. ;) nyilván olyat választottam, ami nekem is tetszik. :) 

aztán még éjfélkor vacsoráztunk, mert persze akkor kell, meg még szeretkeztünk is, úgyhogy fél 2 körül aludtunk el talán, vagyis hulla vagyok, de nem érdekel, mert a main kívül már csak 1 munkanap van, és lehet menni Egerbe. :) én már lélekben persze ott vagyok, elég nehéz is a munkára koncentrálni, főleg, hogy rájöttem, miért utáltam meg a melóm az elmúlt fél évben, de ez hosszabb sztori, majd máskor leírom. :) már a későn fekvést is leszarom, pihenhetek még eleget. így is olyan keveset vagyunk együtt Kereskedővel. :(

úgyhogy minden szép és jó, meg rózsaszín szirup, meg minden. :) majd Egerből tolok fel ide is fotókat, ha sikerül, egy kis élménybeszámolóval, már ha lesz rá időm. ;)

ja, egy mondjuk van, de ez nem Kereskedő problémája, hanem az enyém, bár őt is érinti, hogy mostanában nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudok elmenni. színlelni nem akarok, mert egyrészt úgyis tudja, hogy mikor élvezek el, másrészt meg az nem őszinte. az a baj, hogy nem vagyok képes koncentrálni. meg elengedni magam. kb. 5 percig megy, addig nagyon élvezek is mindent (persze utána is, nem erről van szó), aztán olyan hülyeségek jutnak eszembe, hogy "a szomszédok már mit gondolhatnak", meg "az a karlánc van rajtam, amit Barbitól kaptam", szóval ilyen baromságok, amik nem is odavágnak, de kavarognak a fejemben, és elterelik a figyelmem. és nem Kereskedővel van a baj, mert ő mindent teljesen jól csinál, most már az ágyban is kitalálja a gondolataimat, vagy ha nem, akkor irányítom én, ami neki ugyanúgy jó, de egyszerűen nem tudok átbillenni azon a ponton, hogy elmenjek. ott toporgok a közelében, de az a hajszál mindig hiányzik. :( ettől függetlenül minden együttlétünk jó, tökéletes, hol gyengéd, hol vad, éppen mire van igényünk, és a mennyiség is kielégítő, de az orgazmusig nem mindig jutok el. (persze van, hogy pillanatok alatt igen, de mostanában többször nem)
még csak nem is a munka nyomaszt ilyenkor, vagy a saját életem, hiszen a munkán kívül nincs nekem semmi bajom, panaszra semmi okom, még azzal együtt sem, hogy utálom a melóm. szóval nem tudom miért nem tudok koncentrálni, odafigyelni rá. igaz, mostanában inkább sötétben szeretkeztünk, mert úgy adódott, nekem meg kell a vizualitás, meg az, hogy egymás szemébe nézzünk közben, az engem teljesen felpörget. lehet, ez hiányzott? ha valakinek volt hasonló tapasztalata, és esetleg talált rá megoldást, akkor akár kommentben, akár levélben keressen már meg, mert érdekel. fiúk is írhatnak, ha találkoztak már ilyen csajjal, és megoldódott a dolog. 
egyébként az is lehet, hogy túl sokat szívok, és azért nem tudok elmenni. nem tudom. de gáz, és zavar, és változtatni akarok ezen. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése