hétfő, október 15, 2012

életem legjobb döntése

volt a nyár elején, hogy regisztráltam arra a társkeresőre, ahol később Kereskedőt megismertem. csak ugyanazt tudnám ragozni, hogy nagyon-nagyon szeretem, és ő is engem, és én vagyok neki az első, és egyetlen, és ez annyira nagyon jó érzés!
a hétvégénk is remekül sikerült, ahogy megérkeztünk a szüleimhez szombat délelőtt, ő egyből leült apuval dumálni, de olyan jól elvoltak, hogy apu mindenről elfelejtkezett, még az elkóborolt kutyáról is, aki egyébként szíve csücske. volt nagy ebédelés, aztán delelés, délután még a napsütésben beszélgetés az udvaron, aztán este tévézés, mi Kereskedővel összebújva, a többiek meg a szokásos tempóban.
aztán éjszaka még a Tesóm lelkét ápoltuk le, mikor a szülők lefeküdtek (ők nem tudnak a szakításról semmit egyelőre), mert arra mentem be, hogy a Tesóm zokog. Kereskedő is adott pár jó tanácsot, meg mint férfi tudott vele beszélni, megértetni bizonyos dolgokat. a Tesóm hálás is volt érte nagyon. hajnali 1-ig voltunk ébren. :(

vasárnap 9 körül ébredés, Kereskedő ment ki legelőbb, mert már kávézni, meg cigizni akart. odaállt anyu mellé, a tűzhelyhez, és tanulta a gyógyhúsleves készítését, meg mindent kérdezgetett. nagyon lelkes volt. :) anyukám meg szerény, a végsőkig, pedig Kereskedő szerint (akinek a másik szakmája szakács) nagyon-nagyon jól főz. úgyhogy nem kell szerénykednie. :) de ezt én is tudtam. :)
korai ebédet csaptunk, mert haladnunk kellett hazafelé, ugyanis 2-től Kereskedő már dolgozott, de nem is volt ez így rossz. 

mindenki jól érezte magát, szerintem anyuék se feszengtek, bár azóta erről még nem beszéltünk, de nem éreztem ilyennek egyáltalán a légkört, meg Kereskedő is el volt ájulva, hogy milyen kedvesek, aranyosak. szóval ő is jól érezte magát. alig várja, hogy jöhessen megint. :) és én is nagyon várom, hogy jöjjön hozzánk, velünk, amikor csak tud. :)

ami még nagyon jó érzés, hogy Kereskedő Barbi Barátnőm szívébe is belopta magát, egy pillanat alatt. és azért jó tudni, hogy a Barátnőm bírja a pasimat, pláne, hogy kölcsönösen így van. :) majd lassan a többiekkel is meg fogom őt ismertetni, de legalább Barbival már jó a kapcsolatuk. :)

pénteken csodálatos fehérneműket shoppingoltam, a romantikus hétvégére, lesz nyálcsorgás, az biztos. :) mondjuk bármilyen helyzetben, reggel, kócos hajjal, este elmosódott sminkkel, vagy anyuéknál játszós ruhában is tetszem neki, és ez a lényeg! :)
nagyon jól működünk együtt, imádjuk egymást, minden perc, amit Kereskedő nélkül töltök, az egy kín, és szenvedés. lehet, hogy elcsépeljük a "szeretlek" szót, mert annyiszor mondjuk egymásnak, de ez a szó igazából ki sem fejezi azt, amit érzünk egymás iránt. minden szó kevés erre. az éjjel ez volt a mondás: "még soha életemben nem voltam ilyen boldog, soha, senkivel". és ez mindkettőnkre igaz. és tudom, hogy őszinte, hogy nem kamuzik, nem tenne olyan dolgokat, amilyeneket tesz, ha nem gondolná őszintén.
és hogy miket tesz? pénteken egy szál rózsa várt, hogy feldobja a napomat, meg egy kis szerelmes levél. mellette csoki mousse, meg forró csoki. meg még ki is porszívózott, meg elmosogatott. körül ugrál, a tenyerén hordoz, kell ennél több? :) csütörtökön vacsorát csinált, mire hazaértem, meg ilyenek. figyelmes, kedves, és Királylányként kezel, amire nekem nagy szükségem van. :) és már csak 4-et kell aludni a romantikus hétvégéig, aminek a programja kezd körvonalazódni. :)

az biztos, hogy pénteken én már nem dolgozom, 11-kor indul a vonatunk a Keletiből. aznap tuti borozás lesz, meg pihenés. szombaton megint csak borozás, pihenés, jakuzziban fürdőzés. vasárnap Szilvásváradra megyünk kirándulni, aztán hétfőn és kedden még Egerben leszünk, de kedd este jövünk haza. nagyon várom, hogy végiglátogassuk a pincéket, együnk zsíros kenyeret lila hagymával, meg ilyenek. :) jövő hét szerdára is kértem egy szabadságot, mert még fel akarom dolgozni a hétvége történéseit, meg ki akarom pihenni magam. rengeteget fogunk fotózni, az már biztos! ;)

mit mondhatnék még? boldog vagyok. tényleg nem voltam még soha ilyen boldog. alig várom, hogy megkérje a kezem!!! :)))) na? erre számított valaki? :)) még én sem. :) de nem sugallok neki ilyet, meg nem is görcsölök ezen, de ha eljegyezne, azt bírnám. ;) soha nem akartam még ennyire tartozni valakihez. mármint konkrét személyhez. most igen. nagyon-nagyon-nagyon... 

(azért a múlt hét híre az volt, hogy a Bőgős nője 6 hónapos terhes. ami azt jelenti, hogy mikor engem még júliusban zaklatott, akkor már a 4. hónapban volt a csaj kb. ohhh... a gerinctelen pöcs. mikor bekérdeztem annyit, hogy WTF, akkor meg törölte a hozzászólásom fb-ról. na, erre én töröltem az ismerőseim közül. szégyellem, hogy ismerem ezt az embert, aki még most is a puncikat hajtja, pedig a bnője januárban a fiának ad életet. aljas szemétláda ez a Bőgős. isteni szerencse, hogy megszabadultam tőle.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése