kedd, október 16, 2012

megint egy csomót

beszélgettünk Kereskedővel. kettőnkről, az érzéseinkről, a gondolatainkról. imád, úgy ahogy vagyok, és ezen még az sem változtatott, hogy tegnap reggel pl. kicsusszant egy puki az ágyban, bár ő akkor már haladt kávét csinálni, de nyilván hallotta. áhhh... ilyen hülyeségek még vannak. bár tudom, hogy ez sem érdekli, mert egyrészt természetes dolog, másrészt meg annyira szeret, hogy ha az ágy közepére csinálnék (ami eszem ágába sem jut), akkor is szeretne. 

olyan jó, hogy még a gondjait, problémáit is szeretem. mindent, ami vele kapcsolatos. igyekszem segíteni neki mindent megoldani, meg mindent átbeszélni, és kihozni belőle a legjobbat. kell neki a segítség, mert néhány dologban nem annyira tájékozott, de hát senki sem született úgy. ma angol szavakat kérdeztem ki tőle reggel, még elindulás előtt, mert csütörtökön röpdogát ír a suliban. :)

ma megvettem a vonatjegyeket, most már végleges, hogy megyünk, nincs ami visszatartson! :) jó, mondjuk a szállásra is be van fizetve az előleg. ;)

tegnap kitaláltuk és megbeszéltük, hogy csinálunk egymásnak adventi naptárat, persze kézzel készítettet, low cost, csak valami aprósággal, hülyeséggel, kedvességgel. már gyűjtöm az ötleteket. :) meg a Szentestét nálunk fogja tölteni, a szüleimnél, ezt is megbeszéltük, de előtte együtt díszítünk fát otthon, meg ajándékozunk, meg minden, aztán megyünk haza. :)
ja, meg majd tököt is fogunk faragni halloweenkor. :) az is ilyen filléres, de közös szórakozás. :)

ma hajat festek, meg a fényképezőgépet újra megtanulom kezelni. gondolkodtam azon, hogy csináltatok műszempillát erre a pár napra, mert egyrészt kíváncsi vagyok, hogy milyen, másrészt meg azt akarom, hogy befosson. :) de ezt még nem döntöttem el. attól függ, mennyiért lehet olyat csináltatni. :)

nagyon jó, hogy lehet ilyen gyermeki, kedves, romantikus dolgokat csinálni együtt. hogy erre neki is van igénye. nagyon élvezek minden percet, amit együtt töltünk. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése